ER-VAREN is een voorstelling door About Jay over emoties die je in beweging brengen en ervaringen die voortvloeien in muziek.

 

De muzikale voorstelling ER-VAREN brengt emoties onder woorden en laat horen hoe muziek kan helpen er mee om te gaan. Het is belangrijk er zelf te varen, de uitdaging aan te gaan om ervaringen op te doen. We willen meegeven dat elke emotie deel uit maakt van de reis. We tonen hoe muziek helpt gevoelens te oriënteren om niet te verdwalen op zee, maar er te varen.

Aan de hand van woord, muziek en beeld komen verschillende emoties aan bod. Wat brengt mensen in beweging? Welke emoties remmen hen af? Bij wie kunnen ze terecht en welke rol kan muziek spelen? About Jay neemt je mee op een muzikale reis over zee. 

 

We werken graag op maat, De voorstelling is op die manier geschikt voor alle leeftijden. Met emotie als universeel thema en toegankelijke muziek brengt About Jay een voorstelling aangepast aan jouw wensen. Ben je leerkracht, organisator van voorstellingen in cultuurcentra, bibliotheken, gemeentelijke cultuurpgramma's... Aarzel dan niet contact met ons op te nemen. We werken graag een persoonlijk voorstel voor je uit. 

 

Deze voorstelling wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met Sound Dlight

ver

gezel

me

brengt de storm je

in beweging

op de golven

zingt de wind

een lied